LAP VENDEPUNKTER UNG

UDVIKLING AF DIN PERSONLIGE RECOVERY

Er du mellem 18 og 35?,

Er du klar til at arbejde med dig selv for at få en bedre hverdag?

Har du brug for at finde en bedre balance i dit liv?

Så er VENDEPUNKTER UNG noget for dig!

 

LAP VENDEPUNKTER UNG forløber over 12 onsdage fra kl. 1200 – 1500.

Start 4. september – Slut 20. december

Recovery betyder, at man kan komme sig af forskellige psykiske ubalancer. Dvs., det er muligt at finde et bedre fodfæste i sit liv. Det sker i relationer til andre mennesker i ens omverden, og på VENDEPUNKTER UNG udvikler deltagerne deres egen personlige vej til at komme sig i samarbejde med de andre kursister.

 

På kurset arbejder du med bevidstgørelse og erkendelse af dine personlige mønstre, fordi selvforståelsen er en forudsætning for udvikling og forandring.

Der er tale om lidt af en opdagelsesrejse i dit eget liv og i de andre deltageres også, hvor du får mulighed for at knytte sociale relationer på en ny måde. Her tager du ejerskab over dit eget liv, fordi du opbygger en fornyet livskvalitet.

 

Du får mulighed for at arbejde med bl.a. dine personlig styrker, dine livsværdier, personlige rettigheder, triggere (som udløser en stress reaktion, der kan være svær at håndtere), alarmsignaler (som fortæller dig, at nu skal du handle før en krise måske tager over), selvomsorg, hvad fortæller mine følelser mig med større håb for en bedre fremtid.

Vi arbejder meget med relationer, og kurset bestyres af to uddannede og erfarne vendepunktsinstruktører med egne bruger til bruger erfaringer.

Kurset er gratis, og der er samtaler med dig , der interesseret

torsdag den 29. august, 11.00 – 14.00